Enkel krydret kylling med ris
oppskrift på en enkel og smakfull krydret kylling med ris, perfekt for en rask middag med mye smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
- 2. 1 (414 g) boks hakkede tomater med grønne chilipepper
- 3. 1 (308 g) boks kondensert kyllingsuppe med krem
- 4. 1 kopp ukokt hvit ris
- 5. salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Bland i en middels stor bolle tomater/chili, suppe, ris, salt og pepper. Bland godt. Hvis nødvendig, tilsett litt vann.
- 33. Legg kyllingbrystene i en ildfast form på 23x33 cm. Hell sausen over kyllingen. Dekk til og stek i ca. 45 minutter, til risen er mør.