Enkel krydret kylling med ris

Enkel krydret kylling med ris

oppskrift på en enkel og smakfull krydret kylling med ris, perfekt for en rask middag med mye smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
  • 2. 1 (414 g) boks hakkede tomater med grønne chilipepper
  • 3. 1 (308 g) boks kondensert kyllingsuppe med krem
  • 4. 1 kopp ukokt hvit ris
  • 5. salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Bland i en middels stor bolle tomater/chili, suppe, ris, salt og pepper. Bland godt. Hvis nødvendig, tilsett litt vann.
  3. 33. Legg kyllingbrystene i en ildfast form på 23x33 cm. Hell sausen over kyllingen. Dekk til og stek i ca. 45 minutter, til risen er mør.