Hello Fresh Mobile Banner
Marinerte flankstek

Marinerte flankstek

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull marinated flank steak. Perfekt for middagen, med enkel forberedelse og gode smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 store sjalottløk, hakket
  • 2. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 4. 2 spiseskjeer tørr rødvin
  • 5. 1 1/2 teskje tørket timian
  • 6. 1 1/2 pund flankbiff, trimmet

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp de fem første ingrediensene sammen i en 13x9x2 tommers glassform, og krydre med pepper. Tilsett biffen og vend den slik at den blir dekket av marinaden. Mariner biffen i opptil 2 timer ved romtemperatur, eller dekk den til og oppbevar i kjøleskapet i opptil 1 dag, og vend biffen av og til. Forvarm grillen eller ovnens grillelement. Ta biffen ut av marinaden. Grill biffen til ønsket stekegrad, ca. 4 minutter på hver side for medium-rare. Overfør biffen til et serveringsfat. Skjær biffen i tynne skiver på tvers av fibrene i en diagonal retning, og server.
  2. 22. Visp de fem første ingrediensene sammen i en 13x9x2 tommers glassform, og krydre med pepper. Tilsett biffen og vend den slik at den blir dekket av marinaden. Mariner biffen i opptil 2 timer ved romtemperatur, eller dekk den til og oppbevar i kjøleskapet i opptil 1 dag, og vend biffen av og til.
  3. 33. Forvarm grillen eller ovnens grillelement. Ta biffen ut av marinaden. Grill biffen til ønsket stekegrad, ca. 4 minutter på hver side for medium-rare. Overfør biffen til et serveringsfat. Skjær biffen i tynne skiver på tvers av fibrene i en diagonal retning, og server.