
English muffins
Lær hvordan du lager myke og luftige english muffins hjemme. Denne oppskriften er enkel og perfekt for en rask frokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
frokost
Ingredienser
- 1 1/4 kopper masa harina
- 1 1/4 kopper varmt vann
- 1/2 teskje kosher salt
- Deig til 1/3 oppskrift av hvitt brød
Fremgangsmåte
- 1Bland masa harina, vann og salt godt sammen. Dekk til med plastfolie og sett til side. La brøddeigen heve på et lunt sted i en time. Bland deretter masa harina-deigen og hvetebrøddeigen for hånd til en jevn deig. Varm opp en 25 cm non-stick stekepanne på middels varme. Ta ut 1/3 kopp deig av gangen og trill den til en 5 cm ball. Legg 4 eller 5 baller i pannen av gangen (jevnlig fordelt og uten å berøre hverandre), og trykk dem lett flate med håndflaten for å danne 7,5 cm sirkler. Stek i 5 til 7 minutter, snu deretter med en stekespade og stek i ytterligere 5 til 6 minutter, til de er tørre på begge sider.