Hello Fresh Mobile Banner
Kålsuppe-dietten

Kålsuppe-dietten

lær hvordan du følger cabbage soup diet for rask vektnedgang. oppskrift, tips og fordeler med denne populære dietten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 hode grønnkål, finhakket eller hakket
  • 2 store løk, hakket
  • 450–800 gram hermetiske tomater, hakket med væsken
  • 2 grønne paprika, frø fjernet og hakket
  • 4 selleristilker med blader, hakket
  • 6 gulrøtter, skrellet og skivet
  • 225 gram grønne bønner, stilkender kneppet av og skåret på skrå
  • Svart pepper etter smak
  • Hakkede friske urter, som persille, salvie, dill, koriander eller timian
  • Balsamicoeddik eller sitron- eller limejuice
  • Finhakkede friske urter
  • Hakkede grønne løk

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered alle ingrediensene som angitt i oppskriften.
  2. 2Forbered alle ingrediensene som angitt i oppskriften.
  3. 3Kok: Legg alle grønnsakene i en stor kjele og dekk med vann. Kok opp på høy varme, reduser deretter varmen til middels og la det småkoke i 10 minutter. Dekk til, reduser varmen til lav, og la det småkoke til alle grønnsakene er møre. Rør inn svart pepper og hakkede urter.
  4. 4Legg alle grønnsakene i en stor kjele og dekk med vann. Kok opp på høy varme, reduser deretter varmen til middels og la det småkoke i 10 minutter. Dekk til, reduser varmen til lav, og la det småkoke til alle grønnsakene er møre. Rør inn svart pepper og hakkede urter.
  5. 5Til servering: Denne suppen kan serveres varm eller kald. Den kan moses eller delvis moses for å variere teksturene. Den kan krydres på ulike måter for variasjon, med balsamicoeddik, sitron- eller limejuice, ulike friske urter, eller hakket grønn løk.
  6. 6Denne suppen kan serveres varm eller kald. Den kan moses eller delvis moses for å variere teksturene. Den kan krydres på ulike måter for variasjon, med balsamicoeddik, sitron- eller limejuice, ulike friske urter, eller hakket grønn løk.