
Kålsuppe-dietten
lær hvordan du følger cabbage soup diet for rask vektnedgang. oppskrift, tips og fordeler med denne populære dietten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 hode grønnkål, finhakket eller hakket
- 2 store løk, hakket
- 450–800 gram hermetiske tomater, hakket med væsken
- 2 grønne paprika, frø fjernet og hakket
- 4 selleristilker med blader, hakket
- 6 gulrøtter, skrellet og skivet
- 225 gram grønne bønner, stilkender kneppet av og skåret på skrå
- Svart pepper etter smak
- Hakkede friske urter, som persille, salvie, dill, koriander eller timian
- Balsamicoeddik eller sitron- eller limejuice
- Finhakkede friske urter
- Hakkede grønne løk
Fremgangsmåte
- 1Forbered alle ingrediensene som angitt i oppskriften.
- 2Forbered alle ingrediensene som angitt i oppskriften.
- 3Kok: Legg alle grønnsakene i en stor kjele og dekk med vann. Kok opp på høy varme, reduser deretter varmen til middels og la det småkoke i 10 minutter. Dekk til, reduser varmen til lav, og la det småkoke til alle grønnsakene er møre. Rør inn svart pepper og hakkede urter.
- 4Legg alle grønnsakene i en stor kjele og dekk med vann. Kok opp på høy varme, reduser deretter varmen til middels og la det småkoke i 10 minutter. Dekk til, reduser varmen til lav, og la det småkoke til alle grønnsakene er møre. Rør inn svart pepper og hakkede urter.
- 5Til servering: Denne suppen kan serveres varm eller kald. Den kan moses eller delvis moses for å variere teksturene. Den kan krydres på ulike måter for variasjon, med balsamicoeddik, sitron- eller limejuice, ulike friske urter, eller hakket grønn løk.
- 6Denne suppen kan serveres varm eller kald. Den kan moses eller delvis moses for å variere teksturene. Den kan krydres på ulike måter for variasjon, med balsamicoeddik, sitron- eller limejuice, ulike friske urter, eller hakket grønn løk.