Tradisjonell indisk raita

Tradisjonell indisk raita

Lær hvordan du lager en autentisk indisk raita med enkle ingredienser. Perfekt som tilbehør til krydrete retter og lett sommermat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp naturell yoghurt
  • 2. 1/2 kopp hakket, frøet engelsk hothouse-agurk
  • 3. 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
  • 4. 2 teskjeer hakket grønn løk
  • 5. 1/4 teskje malt koriander
  • 6. 1/4 teskje malt spisskummen

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre med salt etter smak. Sett raitaen i kjøleskapet, dekket, til den skal serveres.
  2. 22. Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre med salt etter smak. Sett raitaen i kjøleskapet, dekket, til den skal serveres.