Tradisjonell indisk raita
Lær hvordan du lager en autentisk indisk raita med enkle ingredienser. Perfekt som tilbehør til krydrete retter og lett sommermat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp naturell yoghurt
- 2. 1/2 kopp hakket, frøet engelsk hothouse-agurk
- 3. 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
- 4. 2 teskjeer hakket grønn løk
- 5. 1/4 teskje malt koriander
- 6. 1/4 teskje malt spisskummen
Fremgangsmåte
- 11. Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre med salt etter smak. Sett raitaen i kjøleskapet, dekket, til den skal serveres.
- 22. Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre med salt etter smak. Sett raitaen i kjøleskapet, dekket, til den skal serveres.