Amy Ohs aller beste kjeks

Amy Ohs aller beste kjeks

Lær å lage amy ohs veldig beste kjeks med vår enkle oppskrift. Perfekt til kaffen, barnebursdagen eller som en søt liten overraskelse. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 2 staver (1 kopp) usaltet smør, myknet
  • 3/4 kopp lett pakket lys brunt sukker
  • 1/2 kopp sukker
  • 1 stort egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 kopper gammeldags havregryn
  • 1 kopp gule rosiner
  • 1 kopp semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175°C.
  2. 2I en bolle, visp sammen mel, natron og salt.
  3. 3I en stor bolle, med en elektrisk mikser, pisk smør, brunt sukker og vanlig sukker til det er lyst og luftig, og pisk inn egg og vanilje til det er godt blandet.
  4. 4Gradvis pisk inn melblandingen og havregryn til det er godt blandet.
  5. 5Rør inn rosiner og sjokoladeknapper.
  6. 6Sett deigen med en skje i klatter på ca. 5 cm avstand på en smurt bakeplate, og stek midt i ovnen til de er gylne, ca. 11 minutter.
  7. 7Bruk en spatel til å flytte kjeksene over på rist for avkjøling.
  8. 8Forvarm ovnen til 175°C.
  9. 9I en bolle, visp sammen mel, natron og salt.
  10. 10I en stor bolle, med elektrisk mikser, pisk smør, brunt sukker og vanlig sukker til det er lyst og luftig, og pisk inn egg og vanilje til det er godt blandet.
  11. 11Gradvis pisk inn melblandingen og havregryn til det er godt blandet.
  12. 12Rør inn rosiner og sjokoladeknapper.
  13. 13Sett deigen i klatter på ca. 5 cm avstand på en smurt bakeplate, og stek midt i ovnen til de er gylne, ca. 11 minutter.
  14. 14Bruk en spatel til å flytte kjeksene over på rist for avkjøling.