
Tomatsalsa
Lær hvordan du lager en smakfull og frisk tomatsalsa. Perfekt som tilbehør til grillmat eller som dip. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 liten spansk løk, grovhakket
- 2. 4 mellomstore plommetomater, frøet og delt i fire
- 3. 1/2 kopp (løst pakket) ferske korianderblader
- 4. 1/4 kopp fersk limejuice (fra 1 1/2 lime)
- 5. 1/4 teskje kosher-salt
- 6. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. I en foodprocessor, pulsér løk til den er finhakket, ca. 10 sekunder. Tilsett tomater og pulsér bare til de er hakket i biter, ca. 5 sekunder. Tilsett koriander, limesaft, salt og pepper, og pulsér til blandingen er jevnt fordelt, ca. 5 sekunder. Overfør til en lukket beholder og sett i kjøleskapet i 2 timer for å la smakene blande seg. (Salsa kan lages på forhånd og oppbevares i kjøleskapet, dekket, i opptil 2 dager.)