
Tortillas med egg
Lær hvordan du lager deilige tortillas med egg. En enkel oppskrift perfekt for frokost eller lunsj, rask og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje maisolje
- 2. 3–5 store tortillalefser (på 5 til 6 tommer), delt i to og kuttet på tvers i strimler på ca. 1/2 tomme bredde
- 3. 4 egg, pisket for å blande
- 4. 1/4 kopp hermetisk hakkede grønne chili
- 5. 2 spiseskjeer hakket frisk koriander
- 6. Sterk peppersaus (som Tabasco)
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en tung, middels stor non-stick stekepanne over middels varme. Tilsett tortillalefser og rør til de er myke, ca. 1 minutt. Tilsett egg, chili og koriander. Rør til eggene er forsiktig stivnet, ca. 3 minutter. Krydre med hot saus, salt og pepper.
- 22. Varm opp olje i en tung, middels stor non-stick stekepanne over middels varme. Tilsett tortillalefser og rør til de er myke, ca. 1 minutt. Tilsett egg, chili og koriander. Rør til eggene er forsiktig stivnet, ca. 3 minutter. Krydre med hot saus, salt og pepper.