Blåmuggost-kanapéer med pekannøtter og druer
Lær hvordan du lager deilige blåmuggost-canapes med pekannøtter og druer. Perfekt for forretter og selskaper. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp pecannøtter, delt i to (1 unse)
- 2. 1 teskje usaltet smør
- 3. 1/8 teskje salt
- 4. 85 gram fast blåmuggost, smuldret (ca. 3/4 kopp)
- 5. 30 små enkle kjeks, som Melba-toast
- 6. 30 små ferske blad av flatbladpersille
- 7. 15 små røde, uten kjerner druer, delt på langs
Fremgangsmåte
- 11. Sett ovnracket i midten og forvarm ovnen til 175°C. Rist pecannøtter i en lett bakepanne til de er aromatiske og en nyanse mørkere, ca. 10 minutter. Vend de varme pecannøttene i pannen med smør og salt, og la dem avkjøle. Hakk nøttene grovt, og vend dem sammen med osten i en bolle uten å mose dem. Topp hver kjeks med en klatt av osteblandingen, og trykk lett sammen. Pynt med et persilleblad og en halv drue, og trykk forsiktig inn i osten.