Blåmuggost-kanapéer med pekannøtter og druer

Blåmuggost-kanapéer med pekannøtter og druer

Lær hvordan du lager deilige blåmuggost-canapes med pekannøtter og druer. Perfekt for forretter og selskaper. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp pecannøtter, delt i to (1 unse)
  • 2. 1 teskje usaltet smør
  • 3. 1/8 teskje salt
  • 4. 85 gram fast blåmuggost, smuldret (ca. 3/4 kopp)
  • 5. 30 små enkle kjeks, som Melba-toast
  • 6. 30 små ferske blad av flatbladpersille
  • 7. 15 små røde, uten kjerner druer, delt på langs

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett ovnracket i midten og forvarm ovnen til 175°C. Rist pecannøtter i en lett bakepanne til de er aromatiske og en nyanse mørkere, ca. 10 minutter. Vend de varme pecannøttene i pannen med smør og salt, og la dem avkjøle. Hakk nøttene grovt, og vend dem sammen med osten i en bolle uten å mose dem. Topp hver kjeks med en klatt av osteblandingen, og trykk lett sammen. Pynt med et persilleblad og en halv drue, og trykk forsiktig inn i osten.