Kylling Milanesa med Maggi Ranch-saus

Kylling Milanesa med Maggi Ranch-saus

Lær hvordan du lager smakfull kylling milanesa med maggi ranch saus. En enkel oppskrift for en deilig hovedrett som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp majones
  • 2. 1/2 kopp crème fraîche
  • 3. 1/4 kopp kulturmelk
  • 4. 1/2 kopp finhakket persille
  • 5. 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • 6. 1 1/2 teskje Maggi-krydder
  • 7. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 8. 1/2 teskje løkpulver
  • 9. 1/2 teskje nykvernet svart pepper, eller mer etter smak
  • 10. Kosher-salt
  • 11. 3/4 kopp hvetemel
  • 12. 3 store egg, romtempererte
  • 13. 1 1/2 kopp panko (japanske brødsmuler)
  • 14. 4 små, skinn- og benfrie kyllingbryst, banket til ca. 0,6 cm tykkelse
  • 15. 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 16. 1/2 engelsk hothouse-agurk, tynne skiver på langs
  • 17. 4 røde reddiker, renset og skåret i skiver
  • 18. 1 spiseskje hvitvinseddik
  • 19. En klype sukker
  • 20. Aleppostil pepper (til servering)

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp majones, crème fraîche, kulturmelk, persille, sitronsaft, Maggi, hvitløkspulver, løkpulver og 1/2 ts. pepper i en middels stor bolle for å blande. Krydre sausen med salt. Ha mel i en flat skål. Visp forsiktig egg i en annen flat skål for å blande. Ha panko i en tredje flat skål; krydre alle tre med salt og svart pepper. Arbeid med én og én, krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og vend dem deretter i melet, og rist av overflødig. Overfør til bollen med egg og vend for å dekke, la overflødig renne av. Dekk med panko, og trykk lett for å få det til å feste. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Arbeid i 2 omganger, stek kyllingfiletene, rist pannen av og til, til de er gyldne og gjennomstekte, ca. 2 minutter på hver side. Overfør til en rist; krydre med salt. Bland agurk, reddiker, eddik, sukker og en klype salt i en middels stor bolle for å blande; smak til og juster krydderet med mer eddik, sukker og/eller salt etter behov. Hell sausen over kyllingfiletene, topp med grønnsaker, og drypp litt mer saus over. Strø over Aleppo-pepper.
  2. 22. Visp majones, crème fraîche, kulturmelk, persille, sitronsaft, Maggi, hvitløkspulver, løkpulver og 1/2 ts. pepper i en middels stor bolle for å blande. Krydre sausen med salt.
  3. 33. Ha mel i en flat skål. Visp forsiktig egg i en annen flat skål for å blande. Ha panko i en tredje flat skål; krydre alle tre med salt og svart pepper. Arbeid med én og én, krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og vend dem deretter i melet, og rist av overflødig. Overfør til bollen med egg og vend for å dekke, la overflødig renne av. Dekk med panko, og trykk lett for å få det til å feste.
  4. 44. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Arbeid i 2 omganger, stek kyllingfiletene, rist pannen av og til, til de er gyldne og gjennomstekte, ca. 2 minutter på hver side. Overfør til en rist; krydre med salt.
  5. 55. Bland agurk, reddiker, eddik, sukker og en klype salt i en middels stor bolle for å blande; smak til og juster krydderet med mer eddik, sukker og/eller salt etter behov.
  6. 66. Hell sausen over kyllingfiletene, topp med grønnsaker, og drypp litt mer saus over. Strø over Aleppo-pepper.