Stekt fisk
Lær hvordan du lager deilig friteret fisk med vår enkle oppskrift. Perfekt som hovedrett for en smakfull middag. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper finmalt hvete mel
- 1/2 kopp maisstivelse
- 1 spiseskje natron
- 1 teskje bakepulver
- 1 teskje Old Bay-krydder
- 1 teskje salt
- 1 teskje pepper
- 1 1/2 kopper øl
- 6 (10-ounce) ferske filéer av hyse
Fremgangsmåte
- 1Bland mel, maisstivelse, natron, bakepulver, Old Bay, salt og pepper. Tilsett øl og rør om. La det hvile i 10 minutter. Dypp fisken i blandingen.
- 2Forvarm en frityrgryte eller en dyp kjele fylt til halvparten med olje til 175 °C. Senk forsiktig fisken ned i oljen, pass på at den er helt dekket, og fritér til den er gyllenbrun og gjennomstekt, ca. 4 minutter, og snu den underveis for jevn steking.




