Stekt fisk

Stekt fisk

Lær hvordan du lager deilig friteret fisk med vår enkle oppskrift. Perfekt som hovedrett for en smakfull middag. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kopper finmalt hvete mel
  • 1/2 kopp maisstivelse
  • 1 spiseskje natron
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje Old Bay-krydder
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje pepper
  • 1 1/2 kopper øl
  • 6 (10-ounce) ferske filéer av hyse

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mel, maisstivelse, natron, bakepulver, Old Bay, salt og pepper. Tilsett øl og rør om. La det hvile i 10 minutter. Dypp fisken i blandingen.
  2. 2Forvarm en frityrgryte eller en dyp kjele fylt til halvparten med olje til 175 °C. Senk forsiktig fisken ned i oljen, pass på at den er helt dekket, og fritér til den er gyllenbrun og gjennomstekt, ca. 4 minutter, og snu den underveis for jevn steking.