Baconinnbakte andebryst

Baconinnbakte andebryst

oppskrift på bacon wrapped duck breasts som er perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og ideell for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp salt
  • 8 kopper vann
  • 12 andebrysthalvdeler
  • 12 skiver bacon
  • 1 (16 unser) flaske italiensk salatdressing
  • tannpirkere

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen salt og vann. Sett til side to tredjedeler av blandingen, og hell resten i en glassform. La andebrystene ligge i saltvannet over natten for å fjerne den viltre smaken. Bytt ut saltvannet to ganger, eller til det er stort sett klart.
  2. 2Neste morgen, kast saltvannet, og hell salatdressing over andebrystene. Mariner i minst åtte timer.
  3. 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Pakk hver brysthalvdel inn i ett baconskive, og fest med en tannpirker. Plasser brystene i en ildfast form på 23x33 cm.
  4. 4Stek i omtrent én time, eller til baconet er sprøtt og andebrystene er gjennomstekt.