Hello Fresh Mobile Banner
Kalkunfarsebrød

Kalkunfarsebrød

Lær hvordan du lager en deilig turkey meatloaf med en enkel oppskrift. Perfekt for en sunn og velsmakende middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 stor portobelloburger
  • 1 liten italiensk aubergine
  • ½ pund magert kalkunkjøttdeig uten skinn
  • ½ pund storfekjøttdeig av storfe
  • 1 (4 unser) boks tomatpuré
  • 2 teskje tørket oregano
  • 2 teskje tørket basilikum
  • ½ teskje salt
  • ¼ teskje knust svart pepper
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 teskje paprika
  • ¼ rødløk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 1 middels egg

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  2. 2Bruk en kjøkkenmaskin med kvernvedlegg og kvern soppen og auberginen sammen. I en stor bolle, bland soppsmøringen med kalkun, mørbrad, tomatpuré, oregano, basilikum, salt, pepper, Worcestershire-saus, paprika, rød løk, hvitløk og egg til det er helt blandet. Vær forsiktig så du ikke overblander.
  3. 3Spray en non-stick brødform én gang med canola-oljespray. Bruk rene hender og trykk kalkunblandingen ned i formen.
  4. 4Stek i 45 minutter eller til den indre temperaturen når 160 grader Fahrenheit.