Kalkunfarsebrød

Kalkunfarsebrød

Lær hvordan du lager en deilig turkey meatloaf med en enkel oppskrift. Perfekt for en sunn og velsmakende middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 stor portobelloburger
  • 1 liten italiensk aubergine
  • ½ pund magert kalkunkjøttdeig uten skinn
  • ½ pund storfekjøttdeig av storfe
  • 1 (4 unser) boks tomatpuré
  • 2 teskje tørket oregano
  • 2 teskje tørket basilikum
  • ½ teskje salt
  • ¼ teskje knust svart pepper
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 teskje paprika
  • ¼ rødløk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 1 middels egg

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  2. 2Bruk en kjøkkenmaskin med kvernvedlegg og kvern soppen og auberginen sammen. I en stor bolle, bland soppsmøringen med kalkun, mørbrad, tomatpuré, oregano, basilikum, salt, pepper, Worcestershire-saus, paprika, rød løk, hvitløk og egg til det er helt blandet. Vær forsiktig så du ikke overblander.
  3. 3Spray en non-stick brødform én gang med canola-oljespray. Bruk rene hender og trykk kalkunblandingen ned i formen.
  4. 4Stek i 45 minutter eller til den indre temperaturen når 160 grader Fahrenheit.