
Kalkunfarsebrød
Lær hvordan du lager en deilig turkey meatloaf med en enkel oppskrift. Perfekt for en sunn og velsmakende middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 stor portobelloburger
- 1 liten italiensk aubergine
- ½ pund magert kalkunkjøttdeig uten skinn
- ½ pund storfekjøttdeig av storfe
- 1 (4 unser) boks tomatpuré
- 2 teskje tørket oregano
- 2 teskje tørket basilikum
- ½ teskje salt
- ¼ teskje knust svart pepper
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 teskje paprika
- ¼ rødløk, finhakket
- 2 fedd hvitløk, knust
- 1 middels egg
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 2Bruk en kjøkkenmaskin med kvernvedlegg og kvern soppen og auberginen sammen. I en stor bolle, bland soppsmøringen med kalkun, mørbrad, tomatpuré, oregano, basilikum, salt, pepper, Worcestershire-saus, paprika, rød løk, hvitløk og egg til det er helt blandet. Vær forsiktig så du ikke overblander.
- 3Spray en non-stick brødform én gang med canola-oljespray. Bruk rene hender og trykk kalkunblandingen ned i formen.
- 4Stek i 45 minutter eller til den indre temperaturen når 160 grader Fahrenheit.