Japansk curry med kimchi

Japansk curry med kimchi

Lær hvordan du lager en smakfull japansk curry med kimchi. En enkel oppskrift som passer perfekt til en rask og mettende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 kyllingbryst, i terninger
  • 2. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 4 kopper hakket kimchi
  • 5. 6 kopper vann
  • 6. 1 pakke currysausblanding (for eksempel S&B® Golden Curry®)

Fremgangsmåte

  1. 11. Krydre kyllingen med salt og svart pepper.
  2. 22. Varm opp olje i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett kylling og kimchi; kok og rør til kyllingen er brunet og gjennomkokt, ca. 5 minutter. Hell i vann; kok opp. Fjern gryten fra varmen og tilsett curry-sausen, rør til den er helt oppløst. Sett gryten tilbake på varmen og la det småkoke til smakene har blandet seg, ca. 5 minutter.