
Japansk curry med kimchi
Lær hvordan du lager en smakfull japansk curry med kimchi. En enkel oppskrift som passer perfekt til en rask og mettende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 kyllingbryst, i terninger
- 2. salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 3. 2 spiseskjeer olivenolje
- 4. 4 kopper hakket kimchi
- 5. 6 kopper vann
- 6. 1 pakke currysausblanding (for eksempel S&B® Golden Curry®)
Fremgangsmåte
- 11. Krydre kyllingen med salt og svart pepper.
- 22. Varm opp olje i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett kylling og kimchi; kok og rør til kyllingen er brunet og gjennomkokt, ca. 5 minutter. Hell i vann; kok opp. Fjern gryten fra varmen og tilsett curry-sausen, rør til den er helt oppløst. Sett gryten tilbake på varmen og la det småkoke til smakene har blandet seg, ca. 5 minutter.