Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokte hvitløksmosede poteter

Langtidskokte hvitløksmosede poteter

oppskrift på kremete hvitløksmospoteter laget i slow cooker. enkel, smakfull og perfekt som tilbehør til mange retter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 130 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund Yukon Gold-poteter, skrellet og delt i 1/2-tommers biter
  • 1 hvitløksfedd, delt i to
  • 2 kopper lavsaltet kyllingbuljong
  • 1/2 stykke (1/4 kopp) usaltet smør
  • 3/4 kopp halv og halv
  • 113 gram kremost, myknet
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Hakket frisk gressløk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner potetene og hvitløken i slow cookeren. Hell kyllingkraften over potetene, dekk til og kok på høy varme i 3 til 4 timer, eller på lav varme i 6 til 8 timer.
  2. 2Fjern potetene og la dem renne av. Reserver kokevæsken og fjern hvitløken. Sett potetene tilbake i slow cookeren.
  3. 3Smelt smøret i en liten kjele sammen med halvparten og halvparten over lav varme. Ta kjelen av varmen og tilsett dette i potetene sammen med kremosten, og krydre rikelig med salt og pepper. Mos potetene med en potetmoser, og tilsett den reserverte kokevæsken etter behov for ønsket konsistens.
  4. 4Hold varm før du overfører potetene til et serveringsfat. Pynt med hakket gressløk.