
Langtidskokte hvitløksmosede poteter
oppskrift på kremete hvitløksmospoteter laget i slow cooker. enkel, smakfull og perfekt som tilbehør til mange retter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 130 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 pund Yukon Gold-poteter, skrellet og delt i 1/2-tommers biter
- 1 hvitløksfedd, delt i to
- 2 kopper lavsaltet kyllingbuljong
- 1/2 stykke (1/4 kopp) usaltet smør
- 3/4 kopp halv og halv
- 113 gram kremost, myknet
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- Hakket frisk gressløk, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Kombiner potetene og hvitløken i slow cookeren. Hell kyllingkraften over potetene, dekk til og kok på høy varme i 3 til 4 timer, eller på lav varme i 6 til 8 timer.
- 2Fjern potetene og la dem renne av. Reserver kokevæsken og fjern hvitløken. Sett potetene tilbake i slow cookeren.
- 3Smelt smøret i en liten kjele sammen med halvparten og halvparten over lav varme. Ta kjelen av varmen og tilsett dette i potetene sammen med kremosten, og krydre rikelig med salt og pepper. Mos potetene med en potetmoser, og tilsett den reserverte kokevæsken etter behov for ønsket konsistens.
- 4Hold varm før du overfører potetene til et serveringsfat. Pynt med hakket gressløk.