Røkelaks-smør
oppskrift på røkelaks-smør, perfekt som forrett eller tilbehør. enkelt å lage, med frisk smak av røkelaks og smør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp usaltet smør, romtemperert
- 2. 3 unser røkt laks, finhakket (ca. 3/4 kopp)
- 3. 2 spiseskjeer fersk dill, hakket
Fremgangsmåte
- 11. Rør alle ingrediensene i en liten bolle til de er godt blandet. Krydre etter smak med salt og pepper. (Kan lages dagen før. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. Ta ut av kjøleskapet og la det bli romtemperert før bruk.)
- 22. Rør alle ingrediensene i en liten bolle til de er godt blandet. Krydre etter smak med salt og pepper. (Kan lages dagen før. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet. Ta ut av kjøleskapet og la det bli romtemperert før bruk.)