
Chimichurri-saus
Lær hvordan du lager en autentisk chimichurri saus med denne enkle oppskriften. Perfekt til kjøtt, grillretter og som marinade.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp grovhakket fersk flatbladpersille
- 2. 1/3 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 3. 1/4 kopp fersk sitronsaft
- 4. 2 spiseskjeer finhakket sjalottløk (omtrent 2 mellomstore)
- 5. 1 teskje finhakket hvitløk
- 6. 1 teskje tørkede hete rød pepperflak
- 7. 1/4 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Rør sammen alle ingrediensene i en bolle.
- 22. Rør sammen alle ingrediensene i en bolle.