Chimichurri-saus
Lær hvordan du lager en deilig chimichurri saus som passer perfekt til grillretter og kjøtt. Enkel oppskrift med friske ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 store buntinger med fersk flatbladet persille
- 2. 5 store hvitløksfedd
- 3. 3/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 4. 1/2 kopp destillert hvit eddik
- 5. 1/2 teskje tørkede hete rød pepperflak
Fremgangsmåte
- 11. Fjern nok blader fra persillen til å måle opp 4 godt pakket kopper, og kjør den sammen med de resterende ingrediensene i en food processor. Sausen kan lages én dag i forveien og oppbevares kjølig, dekket.
- 22. Fjern nok blader fra persillen til å måle opp 4 godt pakket kopper, og kjør den sammen med de resterende ingrediensene i en food processor. Sausen kan lages én dag i forveien og oppbevares kjølig, dekket.