Hello Fresh Mobile Banner
Bistecca Fiorentina

Bistecca Fiorentina

lær hvordan du lager den perfekte bistecca fiorentina med denne enkle oppskriften. saftig, smakfull og ideell for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hakket svinefett
  • 2. 6 fedd hvitløk
  • 3. 2 kvister rosmarin
  • 4. 1 (680–794 gram) ribeye-biff med bein
  • 5. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg fettkanten, hvitløk og rosmarin i en foodprocessor og kjør til det får en konsistens som tannkrem.
  2. 22. Bind ribben på riktig måte slik at den er stram og vil koke jevnt.
  3. 33. Gni fettblandingen godt inn i kjøttet og krydre med salt og pepper. Legg det på en veldig varm grill.
  4. 4Kok opp steken på én side i omtrent 8 minutter. Du kan flytte den litt rundt for å finne riktig varme.
  5. 5Vend den og kok den litt mindre på den andre siden, ca. 6 minutter.
  6. 64. Når den er ferdig, ta den av grillen og la den hvile i 5 til 7 minutter. Dette gjør at blodet sirkulerer og saftene fordeler seg jevnt.