Sørvestlig maispudding
oppskrift på southwestern maispudding, en smakfull rett med mais, ost og krydder. perfekt som forrett eller sidesrett til middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. Cheddar-smørmelk-kornbrød, romtemperert
- 2. 2 kopper frosne maiskjerner, tint og avrent
- 3. 2 kopper (pakket) grovt revet hot pepper Monterey Jack-ost, ca. 225 gram
- 4. 1 middels stor rød paprika, hakket
- 5. 1 Anaheim-chili,* uten frø, hakket
- 6. 1/2 kopp hakket grønn løk
- 7. 1 3/4 kopper smørmelk
- 8. 1 kopp hermetisk enchiladasaus
- 9. 4 store egg
- 10. 1/2 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Smør en 13x9x2 tommers glassform til baking. Kutt maisbrødet i 2,5 cm store terninger; legg dem i en stor bolle. Rør maiskornene i en stor tørr stekepanne over middels høy varme til overflødig fuktighet fordamper, ca. 3 minutter. Overfør til bollen med maisbrødet. Tilsett ost, paprika, chili og grønn løk. Visp sammen kulturmelk, enchiladasaus, egg og salt i en middels bolle for å blande. Hell blandingen over maisbrødet og vend forsiktig for å kombinere. Overfør blandingen til den forberedte formen. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 1 dag. Forvarm ovnen til 175°C. Stek maispuddingen uten lokk til den er lett sprø og gyllen på toppen, ca. 1 time. La den hvile i 10 minutter før servering.
- 22. Smør en 13x9x2 tommers glassform til baking. Kutt maisbrødet i 2,5 cm store terninger; legg dem i en stor bolle.
- 33. Rør maiskornene i en stor tørr stekepanne over middels høy varme til overflødig fuktighet fordamper, ca. 3 minutter. Overfør til bollen med maisbrødet. Tilsett ost, paprika, chili og grønn løk. Visp sammen kulturmelk, enchiladasaus, egg og salt i en middels bolle for å blande. Hell blandingen over maisbrødet og vend forsiktig for å kombinere. Overfør blandingen til den forberedte formen. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 1 dag.
- 44. Forvarm ovnen til 175°C. Stek maispuddingen uten lokk til den er lett sprø og gyllen på toppen, ca. 1 time. La den hvile i 10 minutter før servering.
- 55. Også kjent som en California chili; tilgjengelig i latinamerikanske markeder og mange supermarkeder.
- 66. Også kjent som en California chili; tilgjengelig i latinamerikanske markeder og mange supermarkeder.
- 77. Også kjent som en California chili; tilgjengelig i latinamerikanske markeder og mange supermarkeder.