Mayonnaise med Espelette-paprika
Lær hvordan du lager en kremet pimient d'espelette mayonnaise hjemme. Perfekt til forretter, grillmat eller som dip. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 spiseskjeer finhakket sjalottløk
- 2. 2 teskjeer fersk sitronsaft
- 3. 2 teskjeer sherry-vinäger
- 4. 1 1/2 teskjeer finrevet limeskall
- 5. 1 kopp majones
- 6. 1 teskje piment d'Espelette
- 7. Grovt havsalt
- 8. Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Bland shallot, sitronjuice, eddik og limezest i en middels bolle. Dekk til; la stå i 30 minutter. Visp inn majones og piment d'Espelette. Krydre med salt og pepper. Dekk til; sett i kjøleskapet i 2 timer. FORHANDSVARSEL: Kan lages 1 dag i forveien. Oppbevares kjølig.
- 22. Bland shallot, sitronjuice, eddik og limezest i en middels bolle. Dekk til; la stå i 30 minutter. Visp inn majones og piment d'Espelette. Krydre med salt og pepper. Dekk til; sett i kjøleskapet i 2 timer. FORHANDSVARSEL: Kan lages 1 dag i forveien. Oppbevares kjølig.