Hello Fresh Mobile Banner
Mayonnaise med Espelette-paprika

Mayonnaise med Espelette-paprika

Lær hvordan du lager en kremet pimient d'espelette mayonnaise hjemme. Perfekt til forretter, grillmat eller som dip. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 spiseskjeer finhakket sjalottløk
  • 2. 2 teskjeer fersk sitronsaft
  • 3. 2 teskjeer sherry-vinäger
  • 4. 1 1/2 teskjeer finrevet limeskall
  • 5. 1 kopp majones
  • 6. 1 teskje piment d'Espelette
  • 7. Grovt havsalt
  • 8. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland shallot, sitronjuice, eddik og limezest i en middels bolle. Dekk til; la stå i 30 minutter. Visp inn majones og piment d'Espelette. Krydre med salt og pepper. Dekk til; sett i kjøleskapet i 2 timer. FORHANDSVARSEL: Kan lages 1 dag i forveien. Oppbevares kjølig.
  2. 22. Bland shallot, sitronjuice, eddik og limezest i en middels bolle. Dekk til; la stå i 30 minutter. Visp inn majones og piment d'Espelette. Krydre med salt og pepper. Dekk til; sett i kjøleskapet i 2 timer. FORHANDSVARSEL: Kan lages 1 dag i forveien. Oppbevares kjølig.