Stilton-Toast

Stilton-Toast

Lær hvordan du lager deilige stilton toasts med enkel oppskrift. Perfekt som forrett eller snack. Raskt, smakfullt og lett å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp (pakket) smuldret Stilton-ost (ca. 2 unser)
  • 2 spiseskjeer crème fraîche eller rømme
  • 8 skiver av fransk baguette, ca. 1/4 tomme tykke, skåret diagonalt
  • Olivenolje
  • Hakket fersk italiensk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Bruk baksiden av en gaffel til å mose ost og crème fraîche i en liten bolle, slik at det blandes. Forvarm ovnen til 175°C. Legg baguetteskiver på et stekebrett med høye kanter. Pensle begge sider med olje. Stek til de akkurat blir sprø, og snu dem én gang, ca. 10 minutter. Smør osteblandingen på ristet brød. Stek til osten smelter, ca. 3 minutter. Strø over med persille.
  2. 2Bruk baksiden av en gaffel til å mose ost og crème fraîche i en liten bolle, slik at det blandes.
  3. 3Forvarm ovnen til 175°C. Legg baguetteskiver på et stekebrett med høye kanter. Pensle begge sider med olje. Stek til de akkurat blir sprø, og snu dem én gang, ca. 10 minutter. Smør osteblandingen på ristet brød. Stek til osten smelter, ca. 3 minutter. Strø over med persille.