Agurker i rømme

Agurker i rømme

oppskrift på sprø agurker i rømme, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og forfriskende smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 agurker, tynne skiver
  • 1 (8 ounces) beger rømme
  • 1/4 kopp hvit eddik
  • 1/3 kopp hvitt sukker
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg agurkskivene i en beholder og dekk dem med kaldt vann. Sett i kjøleskapet i 4 timer til over natten.
  2. 2Visp rømme, eddik, sukker og salt i en blandebolle til sukkeret har løst seg. Sil av agurkene og klem ut overflødig vann; tilsett dem i bannen og vend dem forsiktig i dressingen.