Bacon- og gorgonzolapull-aparts

Bacon- og gorgonzolapull-aparts

oppskrift på bacon gorgonzola pull aparts – en smakfull og enkel forrett eller snacks. perfekt for fest eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. Koking spray
  • 2. 1 (16,3 unser) boks med kjøleskapsdeig til kjeks (for eksempel Pillsbury Grands!®)
  • 3. 1 (12 unser) pakke bacon, hakket
  • 4. 1 gul løk, hakket
  • 5. 2 (4 unser) beholdere med smuldret Gorgonzola-ost
  • 6. 1 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Spray en fløtet kakeform (for eksempel en Bundt(R)-form) med matlagingsspray.
  2. 22. Del hver kjeks i 4 biter; trill dem til baller.
  3. 33. Bland bacon og løk i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør med en tresleiv til det er brunt, omtrent 5 minutter. Rør inn kjeksballene, Gorgonzolaskinke og Parmesanost. Hell blandingen i den forberedte kakeformen og jevn ut.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til toppen er gyllen og kjeksene er gjennomstekte, 20 til 30 minutter. Avkjøl i 10 minutter i formen; snu opp ned på et serveringsfat.