Saltede cheddar- og squashmuffins

Saltede cheddar- og squashmuffins

Lær hvordan du lager deilige savory cheddar zucchini muffins. Perfekt som frokost eller snacks. Enkel oppskrift med smakfull ost og frisk zucchini.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 3/4 kopper hvetemel
  • 1 1/2 teskjeer bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 kopp smør, smeltet
  • 1 egg, lett pisket
  • 1 kopp melk
  • 1 kopp revet, uskadet zucchini
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 3/4 kopp revet Cheddarost
  • 1/4 kopp ferskrevet Parmesanost
  • 4 skiver bacon, sprøtt stekt og smuldret

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Spray 12 muffinsformer med kokespray.
  2. 2Bland melet, bakepulveret, natronen og saltet i en bolle.
  3. 3I en annen bolle, rør sammen smør, egg, melk, zucchini og hvitløk til det er godt blandet. Bland melblandingen inn i melkeblandingen, omtrent 1/2 kopp om gangen, og rør mellom tilsetningene til melet er innarbeidet. Vend inn cheddarost, parmesanost og sprøstekt bacon, og hell røren i de forberedte muffinsformene.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten av en muffin kommer ut ren, ca. 30 til 35 minutter. La muffinsene avkjøle litt før de tas ut av muffinsformene; server varme. Oppbevar rester i kjøleskapet.