
Honning- og sennepsdressing
Lær hvordan du lager en deilig honning- og sennepsdressing som passer til salater, kylling eller som dip. Rask, enkel og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 ½ spiseskje honning- og sennepsdressing (finnes på spesialbutikker og noen supermarkeder)
- 1 teskje revet fersk ingefærrot
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 1 teskje soyasaus
- 1 liten hvitløksfedd, finhakket og most til en pasta med ¼ teskje salt
- ½ kopp vegetabilsk olje
- 1 spiseskje finhakket frisk gressløk
Fremgangsmåte
- 1Visp sammen sennep, ingefærrot, eddik, soyasaus og hvitløkpasta i en bolle. Tilsett oljen i en tynn stråle under visping, og visp dressingen til den er emulsifisert. Rør inn gressløk og smak til med salt og pepper. Vend dressingen med salatbladene.
- 2Visp sammen sennep, ingefærrot, eddik, soyasaus og hvitløkpasta i en bolle. Tilsett oljen i en tynn stråle under visping, og visp dressingen til den er emulsifisert. Rør inn gressløk og smak til med salt og pepper. Vend dressingen med salatbladene.