Honning- og sennepsdressing

Honning- og sennepsdressing

Lær hvordan du lager en deilig honning- og sennepsdressing som passer til salater, kylling eller som dip. Rask, enkel og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ½ spiseskje honning- og sennepsdressing (finnes på spesialbutikker og noen supermarkeder)
  • 1 teskje revet fersk ingefærrot
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 1 teskje soyasaus
  • 1 liten hvitløksfedd, finhakket og most til en pasta med ¼ teskje salt
  • ½ kopp vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje finhakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen sennep, ingefærrot, eddik, soyasaus og hvitløkpasta i en bolle. Tilsett oljen i en tynn stråle under visping, og visp dressingen til den er emulsifisert. Rør inn gressløk og smak til med salt og pepper. Vend dressingen med salatbladene.
  2. 2Visp sammen sennep, ingefærrot, eddik, soyasaus og hvitløkpasta i en bolle. Tilsett oljen i en tynn stråle under visping, og visp dressingen til den er emulsifisert. Rør inn gressløk og smak til med salt og pepper. Vend dressingen med salatbladene.