Hello Fresh Mobile Banner
Fudgy sjokoladebanan- og linfrømuffins

Fudgy sjokoladebanan- og linfrømuffins

Lær hvordan du lager deilige fudgy sjokolade banan muffins med linfrø. En enkel oppskrift for en sunn og smakfull frokost eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 1/2 kopp økologisk kokosolje, myknet til romtemperatur eller smeltet
  • 1/4 kopp pakket lyst brunt sukker
  • 4 mellomstore, overmodne bananer, most
  • 2 spiseskjeer usøtet eplesaus
  • 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 1/4 kopp vann
  • 2 store egg
  • 1 1/2 kopp fullkornsmel
  • 1/4 kopp kvalitetskakao pulver
  • 1/2 kopp hvetegress
  • 2 spiseskjeer malt linfrø
  • 1 1/2 teskjeer natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1/3 kopp semisøt sjokoladebiter, pulsede i food processor eller hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175°C. Kled en stor muffinsform med papirformer. Ved bruk av visp, håndmixer eller to gafler, pisk sammen olje og sukker. Tilsett bananene, eplesaus, vanilje og vann, og rør til det er jevnt. Rør inn eggene. I en separat stor bolle, sikt sammen mel, kakaopulver, hvetegress, linfrø, bakepulver og salt. Tilsett de våte ingrediensene i de tørre og bland forsiktig til det er akkurat kombinert. Vend inn sjokoladechipsene. Fordel røren i muffinsformene til de er nesten fulle. Stek i 12 til 15 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av en muffins kommer ut med bare fuktige små smuler. Sett muffinsene på en avkjølingsrist og la dem avkjøle i minst 5 minutter før du tar dem ut og nyter!