Sjokoladetrekk
Lær hvordan du lager en perfekt sjokoladeglaze for kaker, cupcakes og desserter. Enkel oppskrift med steg-for-steg instrukser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper piskefløte
- 2. 12 unser bittersøt (ikke usøtet) eller semisøt sjokolade, hakket
- 3. 2 spiseskjeer lys mais sirup
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp fløten i en stor kjele på lav varme. Tilsett sjokoladen og visp til den er glatt. Ta kjelen av varmen. Rør inn mais sirup. La glasuren avkjøle til den er nesten lunkende.
- 22. Kok opp fløten i en stor kjele på lav varme. Tilsett sjokoladen og visp til den er glatt. Ta kjelen av varmen. Rør inn mais sirup. La glasuren avkjøle til den er nesten lunkende.