Sjokoladetrekk

Sjokoladetrekk

Lær hvordan du lager en perfekt sjokoladeglaze for kaker, cupcakes og desserter. Enkel oppskrift med steg-for-steg instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper piskefløte
  • 2. 12 unser bittersøt (ikke usøtet) eller semisøt sjokolade, hakket
  • 3. 2 spiseskjeer lys mais sirup

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp fløten i en stor kjele på lav varme. Tilsett sjokoladen og visp til den er glatt. Ta kjelen av varmen. Rør inn mais sirup. La glasuren avkjøle til den er nesten lunkende.
  2. 22. Kok opp fløten i en stor kjele på lav varme. Tilsett sjokoladen og visp til den er glatt. Ta kjelen av varmen. Rør inn mais sirup. La glasuren avkjøle til den er nesten lunkende.