Ingrids Caesarsalatdressing

Ingrids Caesarsalatdressing

Lær hvordan du lager den perfekte caesarsalatdressing med ingrid's oppskrift. Enkel, smakfull og ideell for sommerens salater.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp majones
  • 2. 1/4 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 3. 3 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 4. 2 spiseskjeer blåmuggostdressing
  • 5. 1 spiseskje rødvinseddik
  • 6. 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 7. 1 teskje sitronsaft
  • 8. 1/2 teskje tørket sennep
  • 9. 4 dråper Worcestershire-saus
  • 10. 2 dråper sterk peppersaus (som Tabasco®)
  • 11. en klype cayennepepper
  • 12. salt og pepper etter smak
  • 13. 1/4 teskje ansjospasta (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Pisk sammen majones, olivenolje, Parmesanost, blåmuggostdressing, eddik, hvitløk, sitronsaft, tørket sennep, Worcestershire-saus, hot saus, cayennepepper, salt og pepper, og ansjospasta (hvis du bruker det) i en bolle til det er godt blandet.
  2. 22. Dekk til og sett i kjøleskapet i 4 timer før servering.