Ingrids Caesarsalatdressing
Lær hvordan du lager den perfekte caesarsalatdressing med ingrid's oppskrift. Enkel, smakfull og ideell for sommerens salater.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp majones
- 2. 1/4 kopp ekstra virgin olivenolje
- 3. 3 spiseskjeer revet Parmesanost
- 4. 2 spiseskjeer blåmuggostdressing
- 5. 1 spiseskje rødvinseddik
- 6. 3 hvitløksfedd, finhakket
- 7. 1 teskje sitronsaft
- 8. 1/2 teskje tørket sennep
- 9. 4 dråper Worcestershire-saus
- 10. 2 dråper sterk peppersaus (som Tabasco®)
- 11. en klype cayennepepper
- 12. salt og pepper etter smak
- 13. 1/4 teskje ansjospasta (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Pisk sammen majones, olivenolje, Parmesanost, blåmuggostdressing, eddik, hvitløk, sitronsaft, tørket sennep, Worcestershire-saus, hot saus, cayennepepper, salt og pepper, og ansjospasta (hvis du bruker det) i en bolle til det er godt blandet.
- 22. Dekk til og sett i kjøleskapet i 4 timer før servering.