Smelt-i-munnen gresskarbrød
oppskrift på melt in your mouth gresskarbrød, perfekt for høst. enkelt å lage, saftig og smakfull. ideell til frokost eller dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 kopper hvetemel
- 2. 2 kopper hvitt sukker
- 3. 2 (100 grams) pakker med instant kokosnøttkrempuddingblanding
- 4. 1 teskje natron
- 5. 1 teskje salt
- 6. 1 teskje malt kanel
- 7. 1 1/4 kopper vegetabilsk olje
- 8. 5 egg
- 9. 2 kopper hermetisert gresskarpuré
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør lett to 9x5 tommers brødformer.
- 22. I en stor bolle, bland mel, sukker, puddingblanding, natron, salt og kanel. Rør inn olje, egg og gresskar til det er akkurat blandet. Rør melblandingen inn i eggeblandingen. Hell røren i de forberedte formene.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 1 time, eller til en kakepinne satt inn i midten av brødet kommer ut rent. Ta ut av ovnen og la stå i 15 minutter, deretter fjern fra formene og avkjøl på en avkjølingsrist.