Hello Fresh Mobile Banner
Smelt-i-munnen gresskarbrød

Smelt-i-munnen gresskarbrød

oppskrift på melt in your mouth gresskarbrød, perfekt for høst. enkelt å lage, saftig og smakfull. ideell til frokost eller dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 2 kopper hvitt sukker
  • 3. 2 (100 grams) pakker med instant kokosnøttkrempuddingblanding
  • 4. 1 teskje natron
  • 5. 1 teskje salt
  • 6. 1 teskje malt kanel
  • 7. 1 1/4 kopper vegetabilsk olje
  • 8. 5 egg
  • 9. 2 kopper hermetisert gresskarpuré

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør lett to 9x5 tommers brødformer.
  2. 22. I en stor bolle, bland mel, sukker, puddingblanding, natron, salt og kanel. Rør inn olje, egg og gresskar til det er akkurat blandet. Rør melblandingen inn i eggeblandingen. Hell røren i de forberedte formene.
  3. 33. Stek i forvarmet ovn i 1 time, eller til en kakepinne satt inn i midten av brødet kommer ut rent. Ta ut av ovnen og la stå i 15 minutter, deretter fjern fra formene og avkjøl på en avkjølingsrist.