Siste liten kyllingmiddag
En enkel og smakfull oppskrift på en rask kyllingmiddag som er perfekt for travle kvelder. Klar på under 30 minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2. 4 poteter, tynne skiver
- 3. 450 gram kyllingbryst uten skinn og ben, skåret i terninger
- 4. 1 boks (ca. 300 gram) kondensert kyllingsuppe
- 5. 1/2 kopp melk
- 6. 1 løk, hakket
- 7. 1/4 teskje hvitløkspulver
- 8. 2 kopper frossen brokkoli, gulrøtter og blomkål-blanding
- 9. 1/2 teskje tørket persille
- 10. 1/4 teskje tørket marjoram
- 11. 1/4 teskje tørket basilikum
- 12. 1/3 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok potetene, og rør ofte, til de er møre og sprø. Rør inn kyllingen, og kok til den ikke lenger er rosa. Reduser varmen til middels. Rør inn den kondenserte suppen, melk, løk og hvitløkspulver. Legg grønnsakene oppå, og strø over persille, marjoram og basilikum. Dekk til, og la det småkoke på lav varme til kyllingen er gjennomkokt, og grønnsakene er møre, ca. 5 minutter. Ta av varmen, og rør inn parmesan.