
Flat Iron-biff med trepeppermarinade
Lær hvordan du lager saftig flat iron steak med en smakfull tre-pepper rub. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkel å lage og ideell for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje røkt paprika
- 2. 2 teskjeer salt
- 3. 1 teskje brunt sukker
- 4. 2 teskjeer chilipulver
- 5. 1 teskje chipotle chili pulver
- 6. 1/2 teskje malt svart pepper
- 7. 1/2 teskje hvitløkspulver
- 8. 1/2 teskje løkpulver
- 9. 1/2 teskje malt spisskummen
- 10. 900 gram flat iron-biffer
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen paprika, salt, sukker, chilipulver, chipotlepulver, svart pepper, hvitløkpulver, løkpulver og spisskummen i en liten bolle til det er godt blandet. Gni krydderblandingen godt inn i flat iron-biffene, og pakk dem deretter tett inn i plastfolie. Mariner i kjøleskapet i 2 til 8 timer (jo lenger, jo bedre).
- 22. Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme, og pensle risten lett med olje.
- 33. Stek biffene på den forvarmede grillen til de er kokt til ønsket stekegrad, ca. 4 minutter på hver side for medium. La biffene hvile i 5 minutter på et varmt sted før du skjærer i dem.