Flat Iron-biff med trepeppermarinade

Flat Iron-biff med trepeppermarinade

Lær hvordan du lager saftig flat iron steak med en smakfull tre-pepper rub. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkel å lage og ideell for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje røkt paprika
  • 2. 2 teskjeer salt
  • 3. 1 teskje brunt sukker
  • 4. 2 teskjeer chilipulver
  • 5. 1 teskje chipotle chili pulver
  • 6. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 7. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 8. 1/2 teskje løkpulver
  • 9. 1/2 teskje malt spisskummen
  • 10. 900 gram flat iron-biffer

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen paprika, salt, sukker, chilipulver, chipotlepulver, svart pepper, hvitløkpulver, løkpulver og spisskummen i en liten bolle til det er godt blandet. Gni krydderblandingen godt inn i flat iron-biffene, og pakk dem deretter tett inn i plastfolie. Mariner i kjøleskapet i 2 til 8 timer (jo lenger, jo bedre).
  2. 22. Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme, og pensle risten lett med olje.
  3. 33. Stek biffene på den forvarmede grillen til de er kokt til ønsket stekegrad, ca. 4 minutter på hver side for medium. La biffene hvile i 5 minutter på et varmt sted før du skjærer i dem.