Cheesy stekte poteter
oppskrift på sprø og ostefylte stekte poteter. perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 skiver bacon
- 2 spiseskjeer smør
- 1 spiseskje hakket løk
- 4 poteter, skrellet og skivet
- salt og pepper etter smak
- 2 egg
- 1/2 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. Ta baconet ut av pannen, la det renne av og smuldre det. La fettet bli igjen i pannen.
- 2Varm opp baconfettet over middels varme og rør inn smør. Tilsett løk og poteter. Dekk pannen og kok, rør av og til, til potetene er gylne.
- 3Knekk eggene over potetene og rør forsiktig for å blande. Strø over salt, pepper, ost og bacon. Fortsett å koke til eggene er faste og osten er smeltet.