Cheesy stekte poteter

Cheesy stekte poteter

oppskrift på sprø og ostefylte stekte poteter. perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 skiver bacon
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1 spiseskje hakket løk
  • 4 poteter, skrellet og skivet
  • salt og pepper etter smak
  • 2 egg
  • 1/2 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. Ta baconet ut av pannen, la det renne av og smuldre det. La fettet bli igjen i pannen.
  2. 2Varm opp baconfettet over middels varme og rør inn smør. Tilsett løk og poteter. Dekk pannen og kok, rør av og til, til potetene er gylne.
  3. 3Knekk eggene over potetene og rør forsiktig for å blande. Strø over salt, pepper, ost og bacon. Fortsett å koke til eggene er faste og osten er smeltet.