Syltede rødløk

Syltede rødløk

Lær hvordan du lager deilige syltede rødløk med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til salater, burgere og ostebord. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 stor rød løk, delt gjennom kjernen og tynnhakket på tvers
  • 1/2 kopp sukker
  • 1/2 kopp hvitvinseddik
  • 1 1/2 teskje grovt kosher-salt
  • 1 1/2 teskje hele svarte pepperkorn
  • 1/2 kanelstang

Fremgangsmåte

  1. 1Legg løkskivene i en middels stor bolle. Kok opp de neste fem ingrediensene i en tung, middels stor kjele; hell det over løken i bollen. Dekk til og la det avkjøle til romtemperatur. Sett i kjøleskapet over natten.
  2. 2Legg løkskivene i en middels stor bolle. Kok opp de neste fem ingrediensene i en tung, middels stor kjele; hell det over løken i bollen. Dekk til og la det avkjøle til romtemperatur. Sett i kjøleskapet over natten.
  3. 3Forberedelse: Løken kan syltes tre uker i forveien. Oppbevar den kjølig. Sil av før servering.
  4. 4Løken kan syltes tre uker i forveien. Oppbevar den kjølig. Sil av før servering.