Hello Fresh Mobile Banner
Grillet kalkun, bacon, radicchio og blåmuggostsandwiches

Grillet kalkun, bacon, radicchio og blåmuggostsandwiches

Lær hvordan du lager deilige grillede kalkun- og bacon-smørbrød med radicchio og blåmuggost. En smakfull rett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skiver eple- og eikebacon
  • 1/4 kopp majones
  • 1/4 kopp smuldret Maytag-blåmuggost eller annen mild blåmuggost
  • 4 skiver landlig hvitt brød, 1/2 tomme tykke (ca. 5x3 tommer)
  • 4 blader radicchio
  • 170 gram tynne skiver kokt kalkun
  • 4 teskjeer smør, romtemperert, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Stek bacon i en stor stekepanne på middels varme til den er sprø. Overfør til kjøkkenpapir. Hell av fettet fra pannen; sett pannen til side. Mos majones og blåmuggost i en bolle til en grov puré; smak til med pepper. Legg brød på arbeidsflaten. Fordel ostemassen jevnt på brødskivene. Fordel bacon, radicchio og kalkun mellom to brødskiver. Legg den siste brødskiven oppå, med osten ned. Smelt 2 teskjeer smør i den reserverte pannen på middels varme. Legg smørbrødene i pannen. Smør 2 teskjeer smør på toppen av brødskivene. Dekk til med lokk som er litt mindre enn pannen. Stek smørbrødene til de er lett brune, ca. 4 minutter på hver side.
  2. 2Stek bacon i en stor stekepanne på middels varme til den er sprø. Overfør til kjøkkenpapir. Hell av fettet fra pannen; sett pannen til side.
  3. 3Mos majones og blåmuggost i en bolle til en grov puré; smak til med pepper. Legg brød på arbeidsflaten. Fordel ostemassen jevnt på brødskivene. Fordel bacon, radicchio og kalkun mellom to brødskiver. Legg den siste brødskiven oppå, med osten ned. Smelt 2 teskjeer smør i den reserverte pannen på middels varme. Legg smørbrødene i pannen. Smør 2 teskjeer smør på toppen av brødskivene. Dekk til med lokk som er litt mindre enn pannen. Stek smørbrødene til de er lett brune, ca. 4 minutter på hver side.