Thailandsk biffsalat

Thailandsk biffsalat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull thai-style beef salad. Perfekt for sommermåltidet med enkel fremgangsmåte og gode smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer fersk limejuice
  • 2 ½ spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2 ½ spiseskjeer orientalsk sesamolje
  • 2 spiseskjeer thailandsk fiskesaus (nam pla)
  • 2 teskjeer revet limeskall
  • 8 unser tynne skiver av stek, kuttet i tynne strimler (ca. 2 kopper)
  • 4 kopper tynne skiver av romainesalat
  • 6 reddiker, trimmet og tynne skiver
  • 4 grønne løk, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Visp de første fem ingrediensene i en liten bolle for å blande dem. Smak til dressingen med salt og pepper. Bland storfekjøtt, salat, reddiker og grønn løk i en stor bolle; vend inn nok dressing til å dekke. Fordel salaten på to tallerkener. Server, og pass på å servere resten av dressingen separat.
  2. 2Visp de første fem ingrediensene i en liten bolle for å blande dem. Smak til dressingen med salt og pepper. Bland storfekjøtt, salat, reddiker og grønn løk i en stor bolle; vend inn nok dressing til å dekke. Fordel salaten på to tallerkener. Server, og pass på å servere resten av dressingen separat.