
Thailandsk biffsalat
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull thai-style beef salad. Perfekt for sommermåltidet med enkel fremgangsmåte og gode smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 spiseskjeer fersk limejuice
- 2 ½ spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2 ½ spiseskjeer orientalsk sesamolje
- 2 spiseskjeer thailandsk fiskesaus (nam pla)
- 2 teskjeer revet limeskall
- 8 unser tynne skiver av stek, kuttet i tynne strimler (ca. 2 kopper)
- 4 kopper tynne skiver av romainesalat
- 6 reddiker, trimmet og tynne skiver
- 4 grønne løk, tynne skiver
Fremgangsmåte
- 1Visp de første fem ingrediensene i en liten bolle for å blande dem. Smak til dressingen med salt og pepper. Bland storfekjøtt, salat, reddiker og grønn løk i en stor bolle; vend inn nok dressing til å dekke. Fordel salaten på to tallerkener. Server, og pass på å servere resten av dressingen separat.
- 2Visp de første fem ingrediensene i en liten bolle for å blande dem. Smak til dressingen med salt og pepper. Bland storfekjøtt, salat, reddiker og grønn løk i en stor bolle; vend inn nok dressing til å dekke. Fordel salaten på to tallerkener. Server, og pass på å servere resten av dressingen separat.