Hello Fresh Mobile Banner
Eggplant Cannelloni

Eggplant Cannelloni

Lær hvordan du lager deilige eggplant cannelloni med ost og tomatsaus. Perfekt for en sunn og smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 4 store sjalottløk, skivet
  • 4 hvitløksfedd
  • 2 glass (12 unser hver) soltørkede røde paprika, drenert
  • Saften av 1 appelsin (ca. 1/2 kopp)
  • 2 mellomstore auberginer, kuttet på langs i 1/2-tommers skiver
  • Olivenoljespray til koking
  • 115 gram geitost
  • 4 kalamataoliven, uten stein og finhakket
  • 1 teskje kapers, hakket
  • 2 ss fersk, hakket persille

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en middels stor stekepanne på middels varme. Kok shallots og hvitløk til de er myke, ca. 1 minutt. Reduser varmen. Kok til de er gylne, 3 til 5 minutter. Tilsett paprika og juice; kok opp. Senk varmen og la det småkoke til paprika er myke, ca. 5 minutter. Avkjøl. Kjør til en jevn puré i en blender. Hell over i en ildfast form på 23 x 33 cm. Spray auberginene med matlagingsspray og legg dem under grillen på et stekebrett til de er gylne på begge sider, ca. 15 minutter. Varm ovnen til 200°C. Mos osten, oliven, kapers og 1 ss av persillen i en bolle. Legg 1 ss av fyllet på enden av hver auberginsskive; rull sammen. Legg med skjøten ned i formen. Stek i 10 til 15 minutter. Topp med resten av persillen.
  2. 2Varm opp olje i en middels stor stekepanne på middels varme. Kok shallots og hvitløk til de er myke, ca. 1 minutt. Reduser varmen. Kok til de er gylne, 3 til 5 minutter. Tilsett paprika og juice; kok opp. Senk varmen og la det småkoke til paprika er myke, ca. 5 minutter. Avkjøl. Kjør til en jevn puré i en blender. Hell over i en ildfast form på 23 x 33 cm. Spray auberginene med matlagingsspray og legg dem under grillen på et stekebrett til de er gylne på begge sider, ca. 15 minutter. Varm ovnen til 200°C. Mos osten, oliven, kapers og 1 ss av persillen i en bolle. Legg 1 ss av fyllet på enden av hver auberginsskive; rull sammen. Legg med skjøten ned i formen. Stek i 10 til 15 minutter. Topp med resten av persillen.