Laks med chili- og mangosalsa
oppskrift på saftig laks med frisk chili-mango salsa, perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 10-unse mango, skrelt, kjernet og hakket
- 1/4 kopp hakket fersk koriander
- 1/4 kopp hakket rød løk
- 1 spiseskje fersk limesaft
- 2 teskjeer finhakket serranoskjerpe med frø
- 1 teskje revet limeskall
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 6-unse laksefileter
Fremgangsmåte
- 1Forbered grillen (middels-høy varme). Bland de første sju ingrediensene i en liten bolle; rør inn 1 ½ spiseskje olje. Krydre salsaen med salt og pepper. Pensle laksen med den resterende ½ spiseskje oljen. Grill til den er akkurat ugjennomsiktig i midten, ca. 5 minutter på hver side. Server med salsa.
- 2Forbered grillen (middels-høy varme). Bland de første sju ingrediensene i en liten bolle; rør inn 1 ½ spiseskje olje. Krydre salsaen med salt og pepper. Pensle laksen med den resterende ½ spiseskje oljen. Grill til den er akkurat ugjennomsiktig i midten, ca. 5 minutter på hver side. Server med salsa.