Laks med chili- og mangosalsa

Laks med chili- og mangosalsa

oppskrift på saftig laks med frisk chili-mango salsa, perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 10-unse mango, skrelt, kjernet og hakket
  • 1/4 kopp hakket fersk koriander
  • 1/4 kopp hakket rød løk
  • 1 spiseskje fersk limesaft
  • 2 teskjeer finhakket serranoskjerpe med frø
  • 1 teskje revet limeskall
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 6-unse laksefileter

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered grillen (middels-høy varme). Bland de første sju ingrediensene i en liten bolle; rør inn 1 ½ spiseskje olje. Krydre salsaen med salt og pepper. Pensle laksen med den resterende ½ spiseskje oljen. Grill til den er akkurat ugjennomsiktig i midten, ca. 5 minutter på hver side. Server med salsa.
  2. 2Forbered grillen (middels-høy varme). Bland de første sju ingrediensene i en liten bolle; rør inn 1 ½ spiseskje olje. Krydre salsaen med salt og pepper. Pensle laksen med den resterende ½ spiseskje oljen. Grill til den er akkurat ugjennomsiktig i midten, ca. 5 minutter på hver side. Server med salsa.