
Thailandsk kyllingcurry i kokosmelk
Lær hvordan du lager en smakfull thai chicken curry i kokosmelk. Enkelt å lage, perfekt for en rask og smakfull middag. Perfekt for hele familien!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 2. 1 teskje currypaste
- 3. 560 gram skinn- og benfri kyllingbrystfilet – skåret i strimler
- 4. 1 løk, grovhakket
- 5. 1 rød paprika, skåret i strimler
- 6. 1 spiseskje revet sitronskall
- 7. 1 kopp lett kokosmelk
- 8. 1 spiseskje fiskesaus
- 9. 1 spiseskje fersk sitronsaft
- 10. 1/3 kopp hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en stor stekepanne på høy varme; varm currypasten i oljen i omtrent 30 sekunder. Tilsett kyllingen og kok den i ytterligere 3 minutter. Rør inn løk, paprika, sitrusskall, kokosmelk, fiskesaus og sitronsaft; kok opp. La det småkoke til kyllingen er gjennomkokt, ca. 5 til 7 minutter. Strø koriander over retten og rør om. Server varm.