Åpen ansikts grillet roastbiff-sandwich

Åpen ansikts grillet roastbiff-sandwich

Lær hvordan du lager en deilig open-faced broiled roast beef sandwich. En enkel oppskrift perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 2 hoagieboller, delt
  • 2 spiseskjeer majones
  • 2 teskjeer grovkornet sennep, ferdiglaget
  • 450 gram skivet roastbiff fra delikatesse
  • 2 tomater, tynne skiver
  • 1/2 rød løk, tynne skiver
  • 4 skiver provoloneost
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen på grillinnstilling.
  2. 2Del rundstykkene i to, og rist dem i en brødrister. Legg dem på et stekebrett. Smør hver halvdel med majones og sennep. Legg på roastbiff, tomat, rødløk, Provolone, salt og pepper.
  3. 3Grill dem 7,5 til 15 cm fra varmekilden i 2 til 4 minutter (hold et konstant øye med dem) til osten er boblende og begynner å bli brun.