
Åpen ansikts grillet roastbiff-sandwich
Lær hvordan du lager en deilig open-faced broiled roast beef sandwich. En enkel oppskrift perfekt for en rask lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 2 hoagieboller, delt
- 2 spiseskjeer majones
- 2 teskjeer grovkornet sennep, ferdiglaget
- 450 gram skivet roastbiff fra delikatesse
- 2 tomater, tynne skiver
- 1/2 rød løk, tynne skiver
- 4 skiver provoloneost
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen på grillinnstilling.
- 2Del rundstykkene i to, og rist dem i en brødrister. Legg dem på et stekebrett. Smør hver halvdel med majones og sennep. Legg på roastbiff, tomat, rødløk, Provolone, salt og pepper.
- 3Grill dem 7,5 til 15 cm fra varmekilden i 2 til 4 minutter (hold et konstant øye med dem) til osten er boblende og begynner å bli brun.