Hello Fresh Mobile Banner
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Lær hvordan du lager klassisk wienerschnitzel hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett. Perfekt for helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund kalvskiver
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 3 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 2 egg
  • 1 teskje finhakket persille
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje pepper
  • et klype malt muskatnøtt
  • 2 spiseskjeer melk
  • 1 kopp tørr brødsmuler
  • 6 spiseskjeer smør
  • 4 skiver sitron

Fremgangsmåte

  1. 1Legg hver kalvetykkelse mellom to stykker plastfolie, og bank dem med den flate siden av en kjøtthammer til de er omtrent 1/4 tomme tykke. Dypp dem i mel for å dekke.
  2. 2I en middels stor bolle, rør sammen parmesanost, egg, persille, salt, pepper, muskatnøtt og melk. Ha brødsmuler på en tallerken. Dypp hver kalvetykkelse i eggeblandingen, og trykk deretter inn brødsmulene for å dekke. Legg de dekkede kalvetykkelsene på en tallerken og sett dem i kjøleskapet i 1 time eller over natten.
  3. 3Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Stek de panerte kalvetykkelsene til de er brune på hver side, ca. 3 minutter per side. Ta dem ut og legg dem på et serveringsfat, og hell pannenesjuene over. Pynt med sitronskiver.