
Klassisk stekt ris
oppskrift på klassisk stekt ris, perfekt som hovedrett eller rask middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 skiver bacon, kuttet i 1/2 tomme biter
- 1 egg, pisket
- 8 grønne løk og toppene, skivet
- 4 kopper kald, kokt ris
- 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 3 spiseskjeer soyasaus fra Kikkoman
Fremgangsmåte
- 1Kok bacon i en stor stekepanne over middels varme til det er sprøtt. Flytt baconet til siden av pannen; tilsett egg og rør det sammen. Skyv egget til den ene siden, og tilsett deretter grønn løk i pannen; sautér i omtrent ett minutt. Rør inn risen, tilsett hvitløk og soyasaus. Vend det hele godt sammen og varm opp til det er gjennomvarmt.