Enkel kylling med hvitløk og ingefær

Enkel kylling med hvitløk og ingefær

oppskrift på enkel og smakfull hvitløk ingefær kylling. perfekt for en rask og sunn middag, lett å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdeler
  • 3 fedd knust hvitløk
  • 3 spiseskjeer malt ingefær
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 4 lime, presset saft

Fremgangsmåte

  1. 1Bank kyllingen til en tykkelse på 1/2 tomme. I en stor, lukket plastpose blandes hvitløk, ingefær, olje og limesaft. Lukk posen og rist til alt er godt blandet. Åpne posen og legg i kyllingen. Lukk posen igjen og la den marinere i kjøleskapet i maksimalt 20 minutter.
  2. 2Ta kyllingen ut av posen og grill eller stek den i ovnen under grill, og pensle med marinaden underveis, til den er gjennomstekt og saften er klar. Kast eventuelle rester av marinaden.