Hello Fresh Mobile Banner
Pasta med krydret pølse, radicchio og soltørkede tomater

Pasta med krydret pølse, radicchio og soltørkede tomater

oppskrift på pasta med spicy pølse, radicchio og soltørkede tomater - en smakfull og enkel rett perfekt for en rask middagsløsning

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund casarecce eller annen kort pasta
  • 2. Kosher-salt
  • 3. 1/4 kopp olivenolje
  • 4. 1 stor løk, tynne skiver
  • 5. 1 pund krydret italiensk pølse, uten svor
  • 6. 1 1/4 pund radicchio, kjernet ut og grovhakket (ca. 7 kopper)
  • 7. 1/2 kopp tynne skiver av olje- og soltørkede tomater, drenert
  • 8. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok pasta i en stor kjele med kokende, saltet vann, rør av og til, til den er al dente. Sil av pastaen, og reserver ¾ kopp av kokevannet. Ha pastaen tilbake i kjelen. I mellomtiden, varm opp olje i en middels stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett løk og ¼ teskje salt, og kok under omrøring til løken er myk, ca. 5 minutter (ikke la den bli brun). Tilsett pølse og kok, rør av og til, og bruk en tresleiv til å bryte opp pølsen i små biter, til pølsen er gjennomstekt, ca. 5 minutter. Tilsett radicchio og 2 ss vann. Kok under lokk til pølsen er gjennomstekt og radicchioet er visnet, ytterligere 3–5 minutter. Tilsett tomater, pølsestuing og ½ kopp av kokevannet fra pastaen i kjelen med pastaen. Krydre med salt og pepper, vend godt slik at det dekker pastaen, og tilsett resten av kokevannet (¼ kopp) om nødvendig. Fordel på serveringsfat og dryss over pepper.
  2. 22. Kok pasta i en stor kjele med kokende, saltet vann, rør av og til, til den er al dente. Sil av pastaen, og reserver ¾ kopp av kokevannet. Ha pastaen tilbake i kjelen.
  3. 33. I mellomtiden, varm opp olje i en middels stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett løk og ¼ teskje salt, og kok under omrøring til løken er myk, ca. 5 minutter (ikke la den bli brun). Tilsett pølse og kok, rør av og til, og bruk en tresleiv til å bryte opp pølsen i små biter, til pølsen er gjennomstekt, ca. 5 minutter. Tilsett radicchio og 2 ss vann. Kok under lokk til pølsen er gjennomstekt og radicchioet er visnet, ytterligere 3–5 minutter.
  4. 44. Tilsett tomater, pølsestuing og ½ kopp av kokevannet fra pastaen i kjelen med pastaen. Krydre med salt og pepper, vend godt slik at det dekker pastaen, og tilsett resten av kokevannet (¼ kopp) om nødvendig. Fordel på serveringsfat og dryss over pepper.