Laxmis ferske kokosmelk

Laxmis ferske kokosmelk

oppdag hvordan du lager og bruker laxmis ferske kokosmelk i dine favorittretter. perfekt for drikke, dessert eller som ingrediens i kokkekunst.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 kopp vann
  • 2. 4 kopper revet fersk kokos

Fremgangsmåte

  1. 11. I en kjele på 2 til 2 ½ liter, kok opp vann og tilsett kokos. Kok kokos over moderat høy varme i 2 minutter, og fjern deretter kjelen fra varmen. La blandingen stå, dekket, i 10 minutter. I en food processor eller blender, kjør kokosblandingen til den blir veldig tykk. Sil kokosblandingen gjennom en fin sil over en bolle, og press hardt på fasthetene. Arbeid over bollen, og klem små håndfuller av fasthetene for å presse ut så mye melk som mulig. Kokosmelk oppbevares, dekket og avkjølt, i 3 dager, eller fryses i en lufttett beholder i opptil 6 måneder.