Den perfekte biffen

Den perfekte biffen

lær hvordan du lager den perfekte biffen med denne enkle oppskriften. tips for perfekt steking, marinade og servering, egnet for alle kjøttelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2-tommers New York stripbiff
  • Salt og pepper
  • 2 spiseskjeer rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 1Alle må prøve Chuck Hughes' idiotsikre teknikk for å koke en saftig, perfekt, medium-rare biff.
  2. 2Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  3. 3Krydre biffen med salt og pepper på hver side. Varm opp en veldig varm støpejernspanne på middels høy varme, og stek oljen. Brun biffen i 3 minutter på hver side. Ta biffen av komfyren og legg den i ovnen i 5 minutter.