Milde Buffalo-kyllinglår

Milde Buffalo-kyllinglår

Lær hvordan du lager deilige mild buffalo drumsticks. En enkel oppskrift perfekt for alle som elsker smakfulle kyllingretter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 2 teskjeer søt paprika
  • 2 teskjeer sellerisalt
  • 8 kyllinglår (ca. 900 gram), med skinn, romtempererte
  • 1 spiseskje rapsolje
  • 1/2 kopp hermetiske, ristede og avdryppede paprika
  • 2 spiseskjeer destillert hvit eddik eller eplecidereddik
  • 1 spiseskje eddikbasert sterk saus, som Frank's RedHot
  • Kosher-salt
  • 6 spiseskjeer usaltet smør, myknet eller smeltet
  • Selleristenger og ranch-dressing, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius. Plasser en bakerist på et stekebrett og sett til side.
  2. 2I en stor bolle blander du 1 teskje hvitløksk powder, 1 teskje paprika og 1 teskje sellerisalt. Legg i kyllinglårene og drypp over oljen, før du vender dem i krydderblandingen slik at de blir godt dekket. Plasser kyllinglårene på risten og stek, og snu dem halvveis gjennom steketiden, til skinnet begynner å bli sprøtt, ca. 30 til 35 minutter.
  3. 3I mellomtiden, ha paprika, eddik, hot sauce, resten av hvitløksk powder, resten av paprika, resten av sellerisalt og 1/2 teskje kosher salt i en blender og kjør til puré. Tilsett smøret og kjør igjen til alt er godt blandet. Ta ut 1/3 kopp av sausen og pensle den på kyllinglårene.
  4. 4Sett kyllinglårene tilbake i ovnen og stek til sausen har tyknet og kyllingens saft renner klart når du stikker en kniv inn (unngå å treffe benet), eller til kyllingen har en kjernetemperatur på 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit) målt med et steketermometer (unngå å treffe benet), ca. 10 minutter. Server umiddelbart med selleristenger, ranch-dressing og den resterende Buffalo-sausen.