Hello Fresh Mobile Banner
Frossen kokosnøyyogurt med kanel

Frossen kokosnøyyogurt med kanel

oppskrift på frossen kokosyoghurt med et snev av kanel. en frisk og kremet dessert perfekt for varme dager. enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 3 kopper 2 % naturell økologisk gresk yoghurt
  • 2. Granulert steviapulver tilsvarende 1/2 kopp sukker
  • 3. 2 spiseskjeer kokosmelk
  • 4. 1 teskje malt kanel
  • 5. 1 teskje kokosnøttaroma
  • 6. 1/2 kopp usøtet revet kokosnøtt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, bland yoghurt, søtningsmiddel, kokosmelk, kanel og kokosnøtteekstrakt. Dekk tett med plastfolie og la blandingen kjøle seg ned i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten. Hell den avkjølte blandingen i en iskremmaskin og frys i henhold til produsentens instruksjoner for frossen yoghurt. I de siste 5 minuttene av maskinens syklus, tilsett den revne kokosnøtten.
  2. 22. I en stor bolle, bland yoghurt, søtningsmiddel, kokosmelk, kanel og kokosnøtteekstrakt. Dekk tett med plastfolie og la blandingen kjøle seg ned i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten.
  3. 33. Hell den avkjølte blandingen i en iskremmaskin og frys i henhold til produsentens instruksjoner for frossen yoghurt.
  4. 44. I de siste 5 minuttene av maskinens syklus, tilsett den revne kokosnøtten.