
Frossen kokosnøyyogurt med kanel
oppskrift på frossen kokosyoghurt med et snev av kanel. en frisk og kremet dessert perfekt for varme dager. enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 3 kopper 2 % naturell økologisk gresk yoghurt
- 2. Granulert steviapulver tilsvarende 1/2 kopp sukker
- 3. 2 spiseskjeer kokosmelk
- 4. 1 teskje malt kanel
- 5. 1 teskje kokosnøttaroma
- 6. 1/2 kopp usøtet revet kokosnøtt
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, bland yoghurt, søtningsmiddel, kokosmelk, kanel og kokosnøtteekstrakt. Dekk tett med plastfolie og la blandingen kjøle seg ned i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten. Hell den avkjølte blandingen i en iskremmaskin og frys i henhold til produsentens instruksjoner for frossen yoghurt. I de siste 5 minuttene av maskinens syklus, tilsett den revne kokosnøtten.
- 22. I en stor bolle, bland yoghurt, søtningsmiddel, kokosmelk, kanel og kokosnøtteekstrakt. Dekk tett med plastfolie og la blandingen kjøle seg ned i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten.
- 33. Hell den avkjølte blandingen i en iskremmaskin og frys i henhold til produsentens instruksjoner for frossen yoghurt.
- 44. I de siste 5 minuttene av maskinens syklus, tilsett den revne kokosnøtten.