
Pulled pork-slidere med senneps-BBQ-saus og sylteagurk-løk
oppskrift på deilige pulled pork sliders med smakfull senneps BBQ-saus og syltede løk, perfekte som forrett eller middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 middels tynnskåret rød løk
- 1/2 teskje hvitløk
- 1 jalapeño, uten kjerne og frø, juliennet
- 1/4 kopp sukker
- 3/4 kopp eplecidereddik
- 1 teskje kosher salt
- 1/2 teskje svart pepper
- 1/4 kopp gul sennep
- 2 ss finhakket hvitløk
- 1/4 kopp eplecidereddik (merkevare)
- 1 kopp barbecuesaus
- 3 kopper braisert, strimlet svinekjøtt fra skulder, for eksempel Slow Koked Orange Pork Roast Tacos
- 12 mini hamburgerbrød eller små rundstykker delt i to
- 1 middels løk, hakket
- 1 (4,5 kg) svinebryst med bein, picnic-cut
- 2 ss soyasaus
- 1 ss finhakket hvitløk
- 2 teskjeer salt
- 1 teskje nykvernet svart pepper
- 1 kopp appelsinmarmelade
- 20 mais tortillas
- Kål- og gulrotslaw, oppskrift følger
- 1 hode rødkål, strimlet
- 4 mellomstore gulrøtter, grovt revet
- 1/4 kopp eplecidereddik
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1FOR THE ONION:
- 2I en middels stor kjele, bland alle ingrediensene unntatt løk med 3/4 kopp vann. Kok opp, tilsett løk, og fjern fra varmen. La det stå til det er avkjølt, ca. 1 time. Server med sliders.
- 3FOR DEN SENNEP-OG-BBQ-SAUSEN:
- 4I en liten kjele over middels varme, visp sammen alle ingrediensene. Kok i 5 minutter og fjern fra varmen.
- 5FOR SLIDERS:
- 6Legg en stor teskje med pulled pork på undersiden av brødskivene. Drypp med barbecue-saus, topp med noe av den sylte rødløken, og legg de resterende brødskivene på toppen.
- 7Legg løken i bunnen av en 5-liters slow cooker. Plasser svinekjøttet med fett- og skinnsiden opp i slow cookeren. I en middels stor bolle, rør sammen soyasaus, hvitløk, salt, pepper og appelsinmarmelade. Hell blandingen over svinekjøttet. Dekk til og kok på lav varme i 8 timer.
- 8Ta ut svinekjøttet og legg det på et serveringsfat, la det hvile i 5 minutter. Riv noe av kjøttet med en gaffel og legg det på fatet. La resten av kjøttet være på benet for å holde det varmt og saftig, slik at gjestene kan dra av det etter behov.
- 9Pakk tortillalefser inn i fuktige håndklær, 10 stk. per håndkle, og varm dem i mikrobølgeovnen på høy i 30 sekunder. Sett fram svinekjøttet og tortillalefsene sammen med kål- og gulrotsalat, og la gjestene lage sine egne tacos.
- 10Bland strimlet kål og revne gulrøtter i en stor bolle. Tilsett eddik, salt og pepper, og vend godt. Dekk med et fuktig håndkle og la det stå i kjøleskapet i minst 1 time, eller opptil 8 timer. Bruk som topping til pulled pork-t