Kålrotsalat

Kålrotsalat

oppskrift på en frisk og smakfull kinesisk kinakålssalat. perfekt som forrett eller tilbehør til middagen. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper strimlet grønnkål
  • 2. 2 kopper strimlet rødkål
  • 3. 1 middels stor løk, tynne skiver
  • 4. 5 spiseskjeer lavsodium soyasaus
  • 5. 1/4 kopp riseddik
  • 6. 2 store hvitløksfedd, finhakket
  • 7. 1 spiseskje sukker
  • 8. 1/2 teskje malt ingefær
  • 9. 1/4 teskje tørket knust rød pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland grønnkål, rødkål og løk i en stor bolle. Tilsett de resterende ingrediensene og vend godt sammen. Dekk salaten til og sett den i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer, og vend den forsiktig av og til.
  2. 22. Bland grønnkål, rødkål og løk i en stor bolle. Tilsett de resterende ingrediensene og vend godt sammen. Dekk salaten til og sett den i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer, og vend den forsiktig av og til.