
Kålrotsalat
oppskrift på en frisk og smakfull kinesisk kinakålssalat. perfekt som forrett eller tilbehør til middagen. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper strimlet grønnkål
- 2. 2 kopper strimlet rødkål
- 3. 1 middels stor løk, tynne skiver
- 4. 5 spiseskjeer lavsodium soyasaus
- 5. 1/4 kopp riseddik
- 6. 2 store hvitløksfedd, finhakket
- 7. 1 spiseskje sukker
- 8. 1/2 teskje malt ingefær
- 9. 1/4 teskje tørket knust rød pepper
Fremgangsmåte
- 11. Bland grønnkål, rødkål og løk i en stor bolle. Tilsett de resterende ingrediensene og vend godt sammen. Dekk salaten til og sett den i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer, og vend den forsiktig av og til.
- 22. Bland grønnkål, rødkål og løk i en stor bolle. Tilsett de resterende ingrediensene og vend godt sammen. Dekk salaten til og sett den i kjøleskapet i minst 1 time og opptil 3 timer, og vend den forsiktig av og til.